csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: párkapcsolat
Som-Balogh Edináék hisznek a házasság csodájában

Som-Balogh Edináék hisznek a házasság csodájában

2021. júl. 19. 5:00, Családban élni jócall_made

A népszerű színésznő, Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián zeneszerző újra minőségi idővel ajándékozhatják meg egymást. A gyerekek tavaly elkezdték az óvodát, illetve az iskolát, így a szülők délelőttjei egy ideje ismét kettesben telnek, közös reggelizések és séták segítik az egymásra hangolódást. A tikkasztó melegben a Családvarázs őszi epizódjával nosztalgiázunk.

„Nem egymásra, hanem egy irányba nézünk” – Zarándokúttal a házasságért

„Nem egymásra, hanem egy irányba nézünk” – Zarándokúttal a házasságért

2021. jún. 5. 8:00, Párkapcsolatcall_made

5 hét, 34 nap, 815 kilométer – együtt haladva ugyanazon cél felé. Molnár-Bánffy Kata férjével, Molnár Gáborral közösen vágott neki a Csíksomlyóig tartó zarándokútnak, melynek során megtapasztalhatták a klasszikus férfi-női szerep értékeit, és sorsszerű találkozásokban lehetett részük. Nemcsak önismereti út volt ez az élmény, hanem házasságuk talán egyik legnagyobb közös kalandja.

Gyógyszerek és gyerekzsivaj

Gyógyszerek és gyerekzsivaj

2021. máj. 29. 8:00, Interjúkcall_made

Marokkói sebész édesapa és magyar háziorvos édesanya középső gyermekeként látta meg a napvilágot El Koulali Zakariás, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet országos tisztifőgyógyszerésze. A négygyermekes családapa szentendrei otthonában mesélt a zebegényi nyarakról, a véletlenekről és a forgalomban lévő vakcinák megbízhatóságáról.