csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #mozgás
Szóljon ez a hét a sportról!

Szóljon ez a hét a sportról!

2019. szept. 23. 13:33, Életmódcall_made

Elindult az Európai Sporthét, melynek célja, hogy mozgásra, aktívabb létre ösztönözze az európaiakat. A sporthét csúcspontja a szombati #BeActive Night, ahol csaknem ötven mozgásformát lehet ingyenesen kipróbálni.

Ingyenes edzések a budapesti szabadtéri fitneszparkokban

Ingyenes edzések a budapesti szabadtéri fitneszparkokban

2019. szept. 12. 10:04, Életmódcall_made

Ismét profi edzők segítségével lehet sportolni több fővárosi szabadtéri fitneszparkban. Az ingyenes programsorozatban – amely része a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évadnak – a Testnevelési Egyetem szakértői, dietetikus tanácsadó közreműködésével bárki elkezdheti a sportolást biztonságos, ellenőrzött körülmények mellett.

Egy klub az egészségünkért

Egy klub az egészségünkért

2019. szept. 4. 5:55, Életmódcall_made

Új projekt igyekszik nyitottabbá tenni a magyar sportegyesületek szemléletmódját, hogy az egészségfejlesztésre és a betegségek megelőzésére fókuszáló sportszolgáltatásokat nyújtsanak a tagjaiknak.

Tippek a közös családi futóversenyhez

Tippek a közös családi futóversenyhez

2019. aug. 29. 5:06, Életmódcall_made

Nem csak a tesiórákon szerezett élmények alakíthatják a gyerekek sporthoz fűződő viszonyát. Szülőként is nagyon sokat tehetünk azért, hogy gyermekünk megszeresse a mozgást. Ma már egyre több családnál program, hogy rövidebb vagy akár hosszabb távokon is együtt indulnak egy családi futóversenyen. Íme pár tipp, ami segíthet abban, hogyan készüljünk egy közös családi futásra.