csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #karácsony
Böjte Csaba: „Mindannyiunknak szüksége van egy kiadós nagytakarításra”
Böjte Csaba: „Mindannyiunknak szüksége van egy kiadós nagytakarításra”
2019. dec. 24. 6:00, Életmódcall_made
Kedves ismerősöm húsvétkor mondta, hogy az ünnepi sonka valahogy elveszítette az ízét, de a kolbász sem az igazi... Azt válaszoltam, hogy ha megtartaná a 40 napos böjtöt, egészen biztos, hogy más íze lenne az ünnepi ebédnek. Isten drága ajándéka a nagyböjt és az advent.
Néhány nap varázslat...
Néhány nap varázslat...
2019. dec. 23. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Ha megkérdeznénk egy kisgyermeket, miért szereti a karácsonyt, bizonyosan az ajándék szó is szerepelne a válaszában. De mi mást is várunk, ha a karácsony fő attrakciójának mi magunk is az ajándékbontást tartjuk? Most ötleteket adunk, mivel tehetjük még mélyebbé és meghittebbé a családi ünnepet.
Karácsony a világ körül
Karácsony a világ körül
2019. dec. 23. 6:00, Életmódcall_made
Izgalmas időnként bepillantani más kultúrák ünnepi szokásaiba, ezért most három külföldit kérdeztünk meg, náluk milyen karácsonyi tradíciók élnek.
Legszebb karácsonyi olvasmányok
Legszebb karácsonyi olvasmányok
2019. dec. 22. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Összebújva karácsonyi történeteket olvasni – van ennél szebb közös idő a gyerekekkel? Bár ilyenkor a tévé is ontja a karácsonyi filmeket, a szülőktől mesét hallgatni azért maradandóbb élmény! Ünnepi olvasmány-ajánlatunk következik.
Háziállatot karácsonyra?
Háziállatot karácsonyra?
2019. dec. 21. 9:00, Életmódcall_made
Sokan ajándékoznak gyermeküknek cicát, kutyát, vagy más hobbiállatot karácsonyra, azonban minden ötödik ilyen kisállat az ünnepek végeztével újra a menhelyre, vagy legrosszabb esetben az utcára kerül. Megkérdeztük a NOÉ Állatotthon Alapítványt, hogy miként érdemes hosszútávra tervezni a házikedvenccel.