csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: interjú
„Beleszerettem a vidéki életformába”

„Beleszerettem a vidéki életformába”

2021. jan. 13. 6:00, Interjúkcall_made

Gyetvainé Zováth Anikó már többszörös újrakezdőnek számít, legalábbis a szakmai életében, ráadásul minden váltásánál irigylésre méltó lendülettel, energiával és munkabírással vetette bele magát az új feladatába. Csakúgy, mint másfél évvel ezelőtt, amikor négygyermekes anyukaként egy teljesen új vállalkozásba fogott: családjával együtt létrehozott egy különleges élménybirtokot. Feltett szándéka, hogy minél több embert megismertessen a vidéki életforma szépségeivel.

„Vak vagyok, 75 százalékban nem élek”

„Vak vagyok, 75 százalékban nem élek”

2021. jan. 4. 10:00, Interjúkcall_made

Sportos, mokány testalkat, jókedv, fehér bot. Ez jellemzi Pataki István sportmasszőrt. Birkózó volt, a sport miatt veszítette el a látását, de ahogy mondja, annak köszönheti azt is, hogy talpra állt. Kalandos életéről a Braille-írás világnapja alkalmából mesélt a csalad.hu-nak.

A balett az életem!

A balett az életem!

2020. dec. 19. 9:00, Interjúkcall_made

Főpróbára érkezem, a kulisszák mögötti különleges világba csöppenek: tüllszoknyában, festménybe illő pózban pihenő balerina, ugró-forgó-csupaizom balett-táncos, füstgép beállítás, háttér kiválasztás, kamerapróba. Solymosi Tamásnak, a Magyar Nemzeti Balett igazgatójának minden apró részletre gondja van. Innen kezdjük a beszélgetést.

Szoboszlaiék titka: „Soha nem kergetünk álmokat”

Szoboszlaiék titka: „Soha nem kergetünk álmokat”

2020. dec. 17. 19:29, Interjúkcall_made

Ahogy azt a futballvilág már hetek óta sejtette, az előző Bajnokok Ligája-szezon elődöntőséhez igazolt Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott 20 éves csatára. A játékjogáért 20 millió eurót fizethetett az RB Leipzig, ezzel minden idők legdrágább magyar játékosa lett. Hogyan jutott idáig, és Szoboszlaiéknak miért sikerült az, ami nagyon sok magyar családnak nem? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a nyáron készült interjúban Dominik szüleivel, Szoboszlai Zsolttal és Németh Zsanettel.

Király Viktor: „Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb!”

Király Viktor: „Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb!”

2020. dec. 8. 6:00, Interjúkcall_made

Bár a koncertezésről március óta le kellett mondania, amit vérbeli zenészként nehezen élt meg, elmondása szerint sok pozitív dolog is történt a szakmai életében, amiről viszont büszkén mesélt a csalad.hu-nak. A népszerű énekes számára idén kétségkívül a május volt a legszebb és legfontosabb hónap, amikor megszületett a kisfia. Király Viktor azóta is lubickol az apaszerepben.