Először is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Média a Családért Díjra jelölték Szűcs Anikó kolléganőnk írását a hármasikreivel első karácsonyára készülő Rúzsa Magdiról Média a Családért Díjra jelölték.  

Kérjük szavazzon kollégánkra, itt: https://mediaacsaladert.hu/szavazas/2023/ 

Portálunk nevéhez híven írásaink elsődleges témája a család, a családi élet, amelynek szépségeit, esetenként nehézségeit ebben az évben is számos írásunkban idéztük fel. Felkerestünk ismert személyiségeket és kevésbé ismert, de életük és tevékenységük miatt elismerésre méltó embereket, szervezeteket szerte az országból.  

Csak néhány példa:

 

Megindító írásaink születtek az önzetlen barátságról, a generációs kapcsolatok fontosságáról, és más lélekemelő témákról.

 

Igyekeztünk az életből vett példák tükrében hangsúlyozni, hogy mindig van remény, esély, kiút a legnehezebbnek tűnő helyzetekből is.  

 

Fokozottan figyeltünk azokra is, akiknek küzdelmesebb utat szánt az élet és valamilyen hátrányból indulva találták meg a boldogságukat.

 

Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű feladat, sőt, folyamatos kihívást jelent valamennyiünk életében a hivatás és a magánélet összhangjának megteremtése. Erre is szolgáltunk jó példákkal.

 

Miután a portálunknak otthont adó Családbarát Magyarország Központ égisze alatt működik az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat, amely a kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem áldozatainak nyújt segítséget, kiemelt teendőnknek tartottuk, hogy mi is felhívjuk a figyelmet az erőszak különböző formáira és az ellenük való küzdelem fontosságára. Számos, a visszajelzések szerint Önöket is mélyen megérintő cikkünkben szólaltattunk meg szakembereket, segítőket.

 

Rengeteg olvasónkhoz jutott el a kapcsolati erőszakról szóló figyelemfelhívó sorozatunk is.  

 

E komoly és súlyos témák mellett olvasóink körében nagy népszerűségnek örvendtek szívmelengető, szép riportjaink és nagyinterjúink is, amelyekben különleges embereket, életutakat mutattunk be. Íme néhány példa:  

 

Jövőre is hasonlóan érdekes és tartalmas írásokkal várjuk Önöket.

Boldog új évet kívánunk olvasóinknak!