csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #gyerek
Az egy pofon is pofon
Az egy pofon is pofon
2019. nov. 20. 11:10, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Hazánkban 2005-ben egy rendkívül fontos törvénymódosítás lépett érvénybe: tilos gyermeket megütni! Ennek ellenére a zéró toleranciának még 2019-ben is jelentős az ellentábora, amit elsősorban régi, rossz beidegződések és félreértések táplálnak. Erről is beszélgettünk Kovács Anna Sárával, az UNICEF Magyarország gyermekjogi szaktanácsadójával a Gyermekjogok világnapja alkalmából.
„A legalapvetőbb gyermekjog a biztonság”
„A legalapvetőbb gyermekjog a biztonság”
2019. nov. 19. 15:23, Kisgyermeket nevelünkcall_made
„A gyerekek mindig megörülnek a gyerekjogi világnapon, amikor arról hallanak, mi mindenhez van joguk. Azt gondolom, a legfontosabb mind közül a biztonsághoz való jog. A gyermekjogok azt jelentik, hogy a fizikai, anyagi és lelki biztonságot biztosítjuk nekik” – fogalmazott Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a gyermekjogok világnapja alkalmából tartott eseményen.
56 éve költöztek mesefigurák a magyar tévékbe
56 éve költöztek mesefigurák a magyar tévékbe
2019. nov. 8. 12:05, Életmódcall_made
A Mazsola sorozat előtt a tévében még csak felolvasták a tévébemondók az esti mesét a gyerekeknek.
Túl sok cukrot esznek a gyerekek
Túl sok cukrot esznek a gyerekek
2019. okt. 21. 6:09, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Túl sok cukrot esznek a gyerekek; felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál - közölte Antal Emese dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.
Így előzzük meg az óvodai, iskolai betegségeket
Így előzzük meg az óvodai, iskolai betegségeket
2019. okt. 8. 8:22, Életmódcall_made
Minden szülő jól tudja, ha máshonnan nem, hát tapasztalatból, hogy a közösségben töltött 10 hónap egyenlő a különböző betegségek, fertőzések szezonjával. Mire lehet számítani, hogyan tudunk védekezni, és megelőzni a sok betegséget?