csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #gyerek
Nincs rossz gyerek
Nincs rossz gyerek
A címben szereplő állítással egészen biztosan sok gyermeknevelő, óvodapedagógus és az általános vagy középiskolák tanárai, tanítói is vitatkoznának. Rózsa Mónikával, a Pressley Ridge Magyarország Alapítvány szakmai vezetőjével beszélgetett a kérdésről a kapcsoljegybol.hu újságírója.
Amikor felfordul a világ…
Amikor felfordul a világ…
2020. febr. 10. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A halál közelében lenni ritka őszinte és mély állapot, pláne, ha gyermekhalálról van szó. Ilyenkor kézzelfogható a lelkierő és a kitartás, de az elfogadás, megbocsátás és hit is sokat jelent ebben az időszakban. Kovács Ágnes Anna és Benkő Henrietta pszichológusokkal az élet határterületeiről – életről és halálról – beszélgettünk.
Ilyen legyen a világítás a gyerekszobában
Ilyen legyen a világítás a gyerekszobában
Szemünk a legalkalmazkodóbb érzékszervünk. Minden pillanatban a beérkező fény ereje és iránya szerint működik. A gyermekek szeme két-három éves korig intenzíven fejlődik, ezért nagyon lényeges, hogy milyen világítást kap a kis birodalmuk.
Szilveszterezzünk a gyerekekkel!
Szilveszterezzünk a gyerekekkel!
2019. dec. 31. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Gyerekekkel szilveszterezni jó! Ennek egy feltétele van: lazán kell kezelnünk a család napirendjét. Adunk néhány ötletet, amivel borítékolhatjuk a remek hangulatot.
 Erdővarázs – 1000 új fa a fővárosban
Erdővarázs – 1000 új fa a fővárosban
2019. dec. 18. 7:24, Életmódcall_made
Gyerekekkel közösen ültet el decemberben ezer fát Budapesten az Országos Erdészeti Egyesület, az első növények kedden kerültek a földbe a II. kerületben.