csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #otthon
A 4 leggyakoribb kapcsolatromboló szokás
A 4 leggyakoribb kapcsolatromboló szokás
2019. aug. 13. 5:33, Párkapcsolatcall_made
Messzemenően igaz az a mondás, hogy kettőn áll a vásár. Íme négy terület, amire nem árt odafigyelni, ha nem szeretnénk, hogy kedvesünk máshol keresse a boldogságot.
Legyünk kreatívak! 7 tipp az átváltoztatáshoz
Legyünk kreatívak! 7 tipp az átváltoztatáshoz
2019. aug. 12. 13:43, Életmódcall_made
Jólesik az alkotás testnek és léleknek, pláne, ha pár órán belül elkészíthető az újdonság. Olyan ötleteket gyűjtöttünk csokorba, amelyekhez bárki hozzáfoghat, mert különleges kézügyesség és kreativitás nélkül is csodás eredmény születik.
Neveljünk bonsait!
Neveljünk bonsait!
2019. aug. 11. 15:34, Életmódcall_made
A bonsai szerelmesei azt mondják, a kis tartóedénybe ültetett fákkal és cserjékkel való foglalkozás minden másnál nyugtatóbb. Érdemes kipróbálni!
Rakjunk gyorsan rendet!
Rakjunk gyorsan rendet!
2019. júl. 23. 14:10, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Rendet megtartani könnyebb, mint rendet rakni – tartja a mondás, de a szerző valószínűleg nem kisgyermekes családban élt. Ő valószínűleg nem tudta, hogy a zizegő, aktív hétköznapokban igenis nagy kihívás az a fránya rend.
Hűvös lakás nyáron is
Hűvös lakás nyáron is
2019. júl. 11. 13:10, Életmódcall_made
Az elmúlt hetek hősége nemcsak mindannyiunk szervezetét állította kihívások elé, hanem fokozatosan a házak falai is átmelegedtek, így már a lakások sem szolgálnak hűsítő oázisnként a számunkra. Néhány praktikával azonban remekül hűthetjük a lakásunkat.