csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #férfi
 Elindult a jelölés a Gránit Oroszlán Példakép Díjra!
Elindult a jelölés a Gránit Oroszlán Példakép Díjra!
2019. szept. 25. 9:21
Idén is elismerik a felelősségteljes férfiakat. Szeptember 30-ig öt kategóriában lehet javaslatot tenni a jelöltekre.
Háziasszony férfiak
Háziasszony férfiak
2019. aug. 30. 8:00
Sokat gondolkodtam, lehetek-e annyira bátor, hogy leírom a mai kor férfi ideálját, szembeszállva az ősi trenddel, mely szerint: a nők feladata a családi fészek/tűzhely őrzése, nekünk pedig a zsákmány elejtése, hazavitele és a családi gazdaság működtetése.
Mi a férfi dolga?
Mi a férfi dolga?
2019. aug. 15. 8:52
A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból – ezen változtatna a Férfiak Klubja alapítója. Bedő Imre szerint ahhoz, hogy jó családok szülessenek, a férfiaknak otthon is keresniük kell a kihívást, nélkülözhetetlenek a házi munkában, a nevelésben. A nőktől pedig azt kéri, becsüljék meg jobban a párjukat, ne engedjék el őket olyan könnyen.
D-vitamint a férfiaknak is
D-vitamint a férfiaknak is
2019. júl. 2. 7:50
Ha eddig azt gondoltuk, hogy csak a kismamáknak szükséges odafigyelniük a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitelre, nagyot tévedtünk. A meddő párok több mint felénél ugyanis a férfiak oldalán jelentkezik a probléma, melynek egyik lehetséges oka a D-vitamin hiány.
Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?
Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?
2019. ápr. 24. 9:25
Sokan álmodoznak egy tökéletes kapcsolatról, de mégis csak kevesen tesznek érte. Talán nem is tudják, mit lehetne. A pár- és családterapeuta szakértő szerint három kulcspontja van a jól működő párkapcsolatnak: a szeretet táplálása, a konfliktus kezelése és a kommunikáció.