csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #apa
 Elindult a jelölés a Gránit Oroszlán Példakép Díjra!
Elindult a jelölés a Gránit Oroszlán Példakép Díjra!
2019. szept. 25. 9:21
Idén is elismerik a felelősségteljes férfiakat. Szeptember 30-ig öt kategóriában lehet javaslatot tenni a jelöltekre.
Mi a férfi dolga?
Mi a férfi dolga?
2019. aug. 15. 8:52
A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból – ezen változtatna a Férfiak Klubja alapítója. Bedő Imre szerint ahhoz, hogy jó családok szülessenek, a férfiaknak otthon is keresniük kell a kihívást, nélkülözhetetlenek a házi munkában, a nevelésben. A nőktől pedig azt kéri, becsüljék meg jobban a párjukat, ne engedjék el őket olyan könnyen.
4 tipp, hogy a gyermekek ne „egyék meg” a házasságot
4 tipp, hogy a gyermekek ne „egyék meg” a házasságot
2019. júl. 30. 14:01
Kutatások bizonyítják, hogy a házasságokban a gyermek(ek) érkezése után hirtelen több lesz a konfliktus. Ami nem is csoda, hiszen egyre több és több feladattal kell megbirkóznunk és egymásra is kevesebb idő jut. Most arra adunk tippeket, hogy mindezek ellenére hogyan őrizzük meg a harmóniát!
Baby guarding, avagy kell-e dadus…
Baby guarding, avagy kell-e dadus…
2019. júl. 30. 13:04
Én nem tudom, hogy kell-e, és egyáltalán dadus-e a dadus. De az is kérdés, hogy nagyszülő-e a nagyszülő, vagyis az én szüleim, akik még éppen aktívan dolgoznak, vagy már megérdemelten pihengetnek. És ha azok, akkor mitől és mikortól nagyszülők ők, és mikortól jöjjön segítségként egy, a családunktól idegen személy. Egyet tudok: még 2015-öt írtunk, és a naptáram tele volt tervekkel, feladatokkal, helyszínekkel és eseményekkel…
Indulás!
Indulás!
2019. júl. 30. 13:03
Életemben nem írtam blogot. A bakancslistámon sem szerepelt, hogy majd leülök egy számítógép elé, és előszedem az életem személyes, apró mozzanatait, amik lehet, hogy nem csak nekem fontosak, hanem mások számára is hasznosak. Vagy legalább arra jók, hogy könnyebben csússzon a kávé a gyermeknevelés, az apai teendők közepette, vagy a munkahelyen ellopott, olvasásra szánt percek alatt.