csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #EMMI
Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság alakul
Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság alakul
2020. aug. 1. 13:43, További hírekcall_made
Augusztus 1-jén kezdődik az anyatejjel való szoptatás hete, amikor szerte a világon az egyik legjobb befektetésre hívják fel a figyelmet a csecsemők érdekében. A szoptatásbarát társadalom létrejöttének elősegítésére szeptember elején Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság alakul az Emberi Erőforrások Minisztériuma kezdeményezésére.
Nevelőszülőket lehet jelölni a Szent Anna-díjra
Nevelőszülőket lehet jelölni a Szent Anna-díjra
2020. júl. 13. 12:07, További hírekcall_made
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma tavaly alapította meg a Szent Anna Díjat, amelyet azok a nevelőszülők kapnak, akik kiemelkedően, magas színvonalon végzik munkájukat.
A legjobb diákoknak ad esélyt a Stipendium Peregrinum ösztöndíj
A legjobb diákoknak ad esélyt a Stipendium Peregrinum ösztöndíj
2020. júl. 6. 11:26, További hírekcall_made
A Stipendium Peregrinum ösztöndíj azoknak a kiemelkedő diákoknak ad esélyt a legszínvonalasabb külföldi egyetemeken való tanulásra, akiknek egyébként nem lenne lehetőségük rá – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton Balatonszárszón az MTI-nek.
Idén is lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására
2020. júl. 1. 13:00, További hírekcall_made
Immár 10. alkalommal hirdet pályázatot családbarát munkahelyek kialakítására az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Idén 80 millió forint keretösszegű kiírásra pályázhatnak kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek augusztus 3-ig.
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja
2020. jún. 19. 15:38, További hírekcall_made
Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium.