A csalad.hu célkitűzése 2020-ban is az volt, hogy összegyűjtsön minden olyan információt, mely a családok számára hasznos lehet: híreket, interjúkat, szakértői cikkeket mindent, ami a családok számára segítségül szolgálhat.

A hírek között is kiemelt figyelemmel kezelve a családtámogatással kapcsolatos információkat, magyar családok százezreinek életét könnyítve meg ezzel. Ezek az információk külön rovatot is kaptak az oldalon, ezek látogatottsági statisztikáiból kirajzolódnak azok az információk, melyek leginkább érdekelték a családokat 2020-ban.

A legkeresettebb támogatási formák

A három legkeresettebb családtámogatási forma a 2020-as évben a családi pótlék, a CSOK és a Babaváró támogatás voltak. Továbbra is sokan érdeklődnek a GYED, valamint a családi adókedvezmények iránt.

Éves szinten ugyan nem fértek a dobogóra, de az év végi hajrá nyertesei a lakástámogatással és otthonteremtéssel foglalkozó tartalmak.

(forrás: Google Trends)

A keresési trendekben nehéz nem észrevenni, hogy mennyire megugrott a lakásfelújítás témaköre iránti érdeklődés az Otthonteremtési Program 2021. januártól életbe lépő kiegészítései nyomán.

Az Otthonteremtési Programmal kapcsolatban felmerülő kérdések és válaszok szintén kiugró érdeklődésre tartottak számot a csalad.hu weboldalon, mely 36.000 felhasználónak nyújtott biztos támpontot a témakörben.

A fentieket és az egyéb támogatási formákat összegezve 2020-ban eddig összesen 909.672 felhasználó kapott pontos tájékoztatást a csalad.hu oldalán.