csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: szülő
„Mi, szülők tehetjük csodálatossá a karácsonyt”

„Mi, szülők tehetjük csodálatossá a karácsonyt”

2020. dec. 15. 6:00, Iskolást nevelünkcall_made

Az év vége közeledtével sok család számvetést készít. 2020-ra visszatekintve a legtöbben nagy valószínűséggel életük egyik legnehezebb esztendejét látják maguk mögött. Nagy Annával, az Egyszülős Központ vezetőjével arról beszélgettünk, hogy az eltelt időszak talán az egyszülős családokat viselte meg a legjobban, de a karácsonyt a nehézségek ellenére is csodálatossá varázsolhatjuk, családmodelltől függetlenül.

Boldog gyermekeket boldog szülő tud nevelni

Boldog gyermekeket boldog szülő tud nevelni

2020. dec. 3. 15:00, Iskolást nevelünkcall_made

Az egyszülős családmodell egyik alapkérdése került elő Némethéknél Békéscsabán: „Lehet-e életem egyszülős család szülőjeként?” Nagyon szívmelengető, amilyen válasz erre adódik Gabi, Sebestyén és Fruzsi révén – véli Kozma-Vízkeleti Dániel családterapeuta a Mi kis családunk harmadik epizódjának problémáját vizsgálva.

A mi kis családunk – Ki irányít?

A mi kis családunk – Ki irányít?

2020. nov. 23. 17:11, Iskolást nevelünkcall_made

Minden családban szükség van arra, hogy egy-egy helyzetben valaki terelgesse a családtagok útját. Bár a Bánki családban sokszor előfordul, hogy az édesapáé ez a szerep, de vajon kibírja-e, ha van olyan nap, amikor ő egyáltalán nem irányít? És mit kezd a család többi tagja a hirtelen jött nagy szabadsággal?