csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #szeretet
Én akkor is szeretlek téged!
Én akkor is szeretlek téged!
2020. ápr. 29. 14:00, Interjúkcall_made
Vannak témák, amelyek mindig aktuálisak, mindenkit érintenek, mindenkinek kedvesek, mégsem tudunk eleget róluk. Karl Melinda református lelkésszel a legkülönlegesebb érzésről, a szeretetről beszélgettünk.
Szeressük egymást minden nap
Szeressük egymást minden nap
2020. jan. 3. 6:57, Életmódcall_made
Ha a családi egység erős, akkor mi is azok vagyunk, és csaknem mindenre képesnek érezzük magunkat! Apró szeretetötleteket adunk, melyeket már a legkisebbek is érezni fognak.
Ne csak mondjuk, mutassuk is a szeretetünket!
Ne csak mondjuk, mutassuk is a szeretetünket!
2019. okt. 24. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
„Anya, ölelj meg!” – ha ezt a mondatot halljuk csemeténk szájából, az biztosan felmelegíti a szívünket. A testi kontaktus-igényeink ösztönből jönnek, és sokszor bele sem gondolunk, hogy hiányuk milyen űrt okozna bennünk. Németh Zsuzsannával, pszichológus szakértőnkkel beszélgettünk a szülő-gyermek közti fizikai szeretet kinyilvánításának fontosságáról.
Mi történik, ha kismacskák költöznek az idősotthonba?
Mi történik, ha kismacskák költöznek az idősotthonba?
2019. okt. 2. 9:14, Életmódcall_made
Egy arizonai állatmenhely munkatársainak jutott eszébe az ötlet, amellyel boldog perceket csempészhet egy időotthon lakóinak életébe és gazdátlan kiscicákon is segít.
Házasság újratöltve
Házasság újratöltve
2019. szept. 7. 8:00, Párkapcsolatcall_made
Amikor az a bizonyos tűz már nem lángol olyan hevesen, és az esti beszélgetések leginkább a gyermekekről szólnak – hát akkor érdemes egy nagy levegőt venni, és elkezdeni újra tüzet csiholni. Sokféle módja van, válogassunk kedvünkre!