csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: sport
Jó kis csapat Valteréké – apa és fia is a nyeregbe született

Jó kis csapat Valteréké – apa és fia is a nyeregbe született

2021. júl. 17. 8:00, Interjúkcall_made

Tudatos és alázatos munkával az elmúlt hónapokban minden kétséget kizáróan berobbant a világelitbe a csömöri kerékpáros, Valter Attila, aki édesapjától, a 27-szeres magyar bajnok bringástól, Valter Tibortól örökölte a sportág iránti rajongást és istenáldotta tehetséget. A Giro d’Italia sporttörténelmi eredménye után és a tokiói olimpia előtt beszélgettünk apával és fiával.

Buli van Késelyéknél – olimpiai érmet is hozhat a válogatott úszó

Buli van Késelyéknél – olimpiai érmet is hozhat a válogatott úszó

2021. júl. 10. 8:00, Interjúkcall_made

Késelyék igazi örökmozgó család: kis túlzással nincs olyan sportág, melybe az édesapa, Barnabás bele ne kóstolt volna, a felesége, Hajnalka pedig a nulláról kezdve lett néhány év alatt ultrafutó. A szülők elszántságát és kitartását két lányuk inspirálja igazán: Ajna már a második olimpiájára készül válogatott úszóként, húga, Arina pedig egyre komolyabb szintre lép a táncművészeti pályán.

Olimpiai álom – két gyerekkel

Olimpiai álom – két gyerekkel

2021. jún. 26. 8:00, Interjúkcall_made

Oroszlánrészt vállalt az olimpiára való kijutásból női kézilabda-válogatottunk világklasszis átlövője, a kétgyermekes édesanya, Szöllősi-Zácsik Szandra. Izgatottan várja a tokiói nyári játékokat, addig azonban még számtalan feladat vár rá. Rendbe kell hoznia a sérülését a gőzerővel zajló felkészülés alatt, de talán a legnehezebb számára lelkileg ráhangolódni a gyerekeitől való távollétre.

Teker a család!

Teker a család!

2021. jún. 22. 5:00, Életmódcall_made

Az idei nyáron rengeteg család készül kerékpártúrára. Ehhez kértünk hasznos és praktikus tanácsokat a témában jártas szakértőnktől, Berguson Andrástól, aki néhány, kisgyerekkel is ideális túraútvonalat osztott meg velünk.