csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #programajánló
Hova kiránduljunk a hétvégén? Családi programbörze
Hova kiránduljunk a hétvégén? Családi programbörze
2020. máj. 30. 8:00, Életmódcall_made
Az előttünk álló hosszúhétvégére esik a gyermeknap és a pünkösdi ünnepek is. Összeállításunkban olyan szabadtéri programokat ajánlunk, amelyek főként a gyermekeknek kedveznek, de természetesen a család többi tagja is jól mulathat közben.
Ingyenesen olvashatunk elektronikus könyveket
2020. márc. 27. 15:21, Programajánlócall_made
Romantika, kaland, mesék, mesés klasszikusok és ajánlott olvasmányok – 200 elektronikus könyvet ajánl fel a Kossuth Kiadó, amelyet szabadon letölthet bárki.
A digitális térben zajlik idén a Föld Órája
2020. márc. 27. 15:07, Programajánlócall_made
A világ legnagyobb önkéntes akciója, a Föld Órája március 28-án idén is arra ösztönöz mindenkit, hogy fejezzék ki elkötelezettségüket bolygónk iránt. Hiszen mi, emberek sem lehetünk egészségesek, ha a minket körülvevő ökoszisztéma beteg.
Bábelőadás – kicsit másképp
Bábelőadás – kicsit másképp
2020. márc. 19. 13:43, Programajánlócall_made
Zárva tart a Budapest Bábszínház a járvány idején, ám ebben a nehéz időszakban sem szeretnék bábszínházi élmények nélkül hagyni nézőiket. Ezért szombatonként délelőtt a gyerekeknek, este a felnőtteknek teszik közzé egy-egy korábbi produkciójukat a Youtube csatornájukon.
Szilaj – új lovas musical suttogókkal
2020. márc. 11. 15:35, Programajánlócall_made
A szabadidomítást, vagyis a lovakkal való suttogást alkalmazza a Nemzeti Lovas Színház a legújabb bemutatójában: a Szilaj című musical májusi premierje az ember és a ló ősi, harmonikus kapcsolatára fókuszál.