csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: kutya
Ezért is jó kutyásnak lenni

Ezért is jó kutyásnak lenni

2019. okt. 9. 11:14, Életmódcall_made

A kutyatartás csaknem negyedével csökkenti a bármely okból bekövetkező halálozás kockázatát - derült ki egy új metaanalízisből, amelyet az Amerikai Szív Társaság folyóiratában publikáltak a kutatók.

Túl szorossá tettük a kapcsolatot a kutyáinkkal?

Túl szorossá tettük a kapcsolatot a kutyáinkkal?

2019. okt. 3. 14:16, Életmódcall_made

Ma már a hobbi kutyatartók körében is ismert és egyre nagyobb figyelmet kap a kutyáknál fellépő szeparációs viselkedés jelensége, amely egyes egyedeknél súlyossá is válhat. Egyes kutyafajták számára pedig még fontosabb, hogy látótávolságán belül maradjon a gazdájuk, mivel a vele való szoros közös munkára szelektálták őket.

Mit hoz egy kisállat a családba?

Mit hoz egy kisállat a családba?

2019. szept. 17. 5:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Felelősségérzet, empátia, feltétlen szeretet. Ilyen és ehhez hasonló értékeket gyűjthetünk gyermekünk tarsolyába, amennyiben háziállattal bővítjük a családot. Szakértőink szerint egy cicáról vagy kutyáról való gondoskodás kiegyensúlyozottabbá teszi csemeténket.

Nem lehet elégszer elmondani

Nem lehet elégszer elmondani

2019. aug. 12. 8:59, Életmódcall_made

Augusztus 20-a nem csak azt jelenti, hogy lassan vége a nyárnak, de az ilyenkor szokásos rendezvények tűzijátékainak erőteljes hang- és fényhatásai állatok sokaságát rémítik halálra minden évben. Készülünk fel időben!