csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #kismama
Mi lesz a GYES után?
Mi lesz a GYES után?
2019. júl. 31. 9:38, Életmódcall_made
Akik huzamosabb ideig otthon maradtak a gyermekeikkel, legalább annyira félnek a munkába állástól, mint amennyire várják azt. Hogy az örömteli része felé billenjen el a képzeletbeli mérleg, mi is sokat tehetünk azzal, ha tudatosan készülünk a visszatérésre.
Így fussunk, ha még szoptatunk!
Így fussunk, ha még szoptatunk!
2019. júl. 24. 12:44, Életmódcall_made
Mikor megszületik a kisbabánk, biztosan nem az az első gondolatunk, hogy mikor mehetünk újra futni. Ám később, felvetődik a kérdés, hogy hogyan egyeztessük össze a szoptatást a sportolással. A Futásról Nőknek most ebben oszlat el minden tévhitet.
Változni együtt, közös erővel
Változni együtt, közös erővel
Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy őszintén örülök annak, hogy nőnek születtem és megadatott az a fantasztikus dolog is az életemben, hogy édesanyává válhattam.
1. rész - Türelmetlenül várlak édes kicsi fiam
1. rész - Türelmetlenül várlak édes kicsi fiam
Már picike kislány koromban eldöntöttem, és ebből sose csináltam titkot: fiatalon szeretnék édesanyává válni. Sőt mi több, pontosan megvolt a fejecskémben az, hogy 23 éves koromig én márpedig szülni szeretnék!
Sportos anyukák lettünk?
Sportos anyukák lettünk?
2019. jún. 19. 11:33, Életmódcall_made
Harminc évvel ezelőtt a negyvenes-ötvenes nők töredéke sportolt, munka előtt és után szinte csak a családnak éltek. Mára jócskán nőtt, és egyre nő a felnőttek sportolási hajlandósága, hátha mi is kedvet kapunk!