csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: főzés
Kezdünk belefáradni a főzőcskébe... – de mi lesz helyette?

Kezdünk belefáradni a főzőcskébe... – de mi lesz helyette?

2020. máj. 12. 9:19, Otthon a családcall_made

Több mint hat hete, hogy a családok jelentős része önkéntes karanténba vonult. Van, aki unaloműzésből, mások kényszerűségből ragadtak fakanalat. Aki eddig nem volt konyhatündér, most az is süt-főz, hogy garantált legyen a vírusmentesség. De vajon mikor lesz kedvünk és elég bátorságunk ahhoz, hogy kiüljünk egy étterem vagy egy kávézó teraszára egymástól másfél méterre?

Változatos családi vacsorák

Változatos családi vacsorák

2020. jan. 3. 15:00, Életmódcall_made

Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.

Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!

Másnapos kenyér – ne dobjuk ki!

2019. szept. 22. 8:00, Életmódcall_made

Szeretjük a friss kenyeret. A tegnapit már nem annyira, a tegnapelőtti pedig sokszor a kukában landol. Pedig finomságok készíthetők a szikkadt péksüteményekből! Ráadásul időt és pénzt is megtakarítunk azzal, ha nem járunk minden nap a boltba. Íme pár ötlet, mit kezdjünk a megmaradt kenyérrel.

Induljon a reggel egy extra bundáskenyérrel!

Induljon a reggel egy extra bundáskenyérrel!

2019. szept. 15. 8:00, Életmódcall_made

A jó öreg bundáskenyérnél nincs ízletesebb reggeli, a gyerekek is imádják! Finom gyümölcsteával maga a tökéletes napindító, viszont a hagyományos ízek mellett még számos sós és édes verziója létezik ennek a klasszikus finomságnak. Most mutatunk néhány izgalmas kombinációt!