csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #étel
Már tíz éve adományoznak ételt szekrényben
Már tíz éve adományoznak ételt szekrényben
2020. jan. 14. 6:49
Több száz rászorulónak jelentenek segítséget azok az ételadományok, amelyeket az ország több pontján megtalálható ételdobozba helyeznek ki jóakaratú emberek, egyházi vagy civil szervezetek. Vannak, akik rendszeresen igénybe veszik az adományládákat, mások csak időszakosan szorulnak ilyenfajta segítségre.
Változatos családi vacsorák
Változatos családi vacsorák
2020. jan. 3. 15:00
Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.
10 immunerősítő finomság télre
10 immunerősítő finomság télre
2019. nov. 30. 9:00
A hideg idő a szervezetünket is kihívások elé állítja. Kevesebb napsütéssel és kisebb zöldség-gyümölcs kínálattal kell számolnunk ebben az időszakban, viszont léteznek olyan alternatív megoldások, amelyekkel megoldhatjuk a szükséges vitaminbevitelt.
3+1 sütőtökös finomság
3+1 sütőtökös finomság
2019. okt. 20. 8:00
Bár az időjárás kimondottan tavaszias, mégis csak őszt írunk, aminek egyik jellegzetes étele a sütőtök. Ezerféle variációja közül összegyűjtöttük a szerkesztőség kedvenceit.
Tévhitek az E-számokról
Tévhitek az E-számokról
2019. okt. 18. 5:00
Sokan ódzkodunk az élelmiszerekben található adalékanyagoktól, pedig gyakran alaptalan a félelmünk a rettegett E-számokkal kapcsolatban. Szöllősi Réka, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége (FÉSZ) ügyvezető igazgatójának segítségével összegyűjtöttünk néhányat ezek közül.