csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #család
"Igyekezz már, elkésünk!"
"Igyekezz már, elkésünk!"
2019. okt. 28. 6:00
A reggeli készülődés gyakori velejárója a hisztiző, a távolba révedő vagy a szimplán lajhár lassúságú gyerek noszogatása. Jó hír, hogy néhány trükkel lényegesen nyugodtabbá tehetjük a család indulását.
Szuper családi programok az őszi szünetre
Szuper családi programok az őszi szünetre
2019. okt. 25. 14:00
Péntek délutántól megkezdődött a gyerekek által várva várt őszi szünet. A bő egyhetes időszak számos lehetőséget tartogat az egész család számára, mi a legérdekesebbnek ígérkező eseményekből szemezgettünk.
Az a jó, hogy sokszínű a család!
Az a jó, hogy sokszínű a család!
2019. okt. 24. 14:18
Bretz Gábor operaénekes a világ számos nagyszínpadán énekelt már, naptárja évekkel előre megtelik. Feleségével, Bernadettel hét gyermeket nevelnek, és a nyüzsgő, aktív hétköznapokba még egy saját csokoládébolt is belefér.
Ne csak mondjuk, mutassuk is a szeretetünket!
Ne csak mondjuk, mutassuk is a szeretetünket!
2019. okt. 24. 5:00
„Anya, ölelj meg!” – ha ezt a mondatot halljuk csemeténk szájából, az biztosan felmelegíti a szívünket. A testi kontaktus-igényeink ösztönből jönnek, és sokszor bele sem gondolunk, hogy hiányuk milyen űrt okozna bennünk. Németh Zsuzsannával, pszichológus szakértőnkkel beszélgettünk a szülő-gyermek közti fizikai szeretet kinyilvánításának fontosságáról.
Ó, az a rengeteg cipő!
Ó, az a rengeteg cipő!
2019. okt. 23. 14:00
Egy négytagú családnak legalább negyven darab cipője van. A reggeli rohanásban aztán a darabokat párosítani kellene, ami sokszor igazi kihívás… Mert nem kis feladat a cipőket rendben tartani, pláne sáros időben. Összeszedtünk pár tippet, hogyan tehetjük elviselhetőbbé a cipőmizériát.