csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: örökbefogadás
Egyszerűsödik az örökbefogadás

Egyszerűsödik az örökbefogadás

2020. aug. 5. 13:20, További hírekcall_made

Azt szeretnénk, hogy minden gyerek családban nőhessen fel. Azt szeretnénk, hogy ha egy gyermekről lemondtak a vér szerinti szülei, akkor minél korábban örökbefogadó szülőkre találhasson. Ezért egyszerűsítettük az örökbefogadás folyamatát – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Facebook-oldalán.

Egyszerűbb és gyorsabb lesz az örökbefogadás

Egyszerűbb és gyorsabb lesz az örökbefogadás

2020. jún. 10. 15:09, További hírekcall_made

Egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a gyermekek örökbefogadási eljárását és a szülők számára is plusz segítséget nyújthat az örökbefogadás egyszerűsítéséről szóló, az Országgyűlés előtt lévő törvényjavaslat – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn.

Novák Katalin: Gyorsabb és egyszerűbb lesz az örökbefogadás

Novák Katalin: Gyorsabb és egyszerűbb lesz az örökbefogadás

2020. máj. 12. 17:13, További hírekcall_made

Gyorsabb lesz és egyszerűsödik az örökbefogadás folyamata, a jövőben akár 9 hónap is elegendő lehet ahhoz, hogy azok, akik gyermeket szeretnének, mielőbb szülővé válhassanak. – jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin hozzátette: a kormány ma nyújtja be a parlamentnek az erről szóló törvénymódosítást.