Az Erzsébet-ligeti Majálison koncertek, gyermekprogramok, kirakodóvásár, vidámpark, finom falatok, hűs italok és piknik hangulat vár mindenkit a XVI. kerület szívében. 10 órától a Ládafia Bábszínház előadása, majd 11 órától Rutkai Bori Banda gyermekkoncertje lesz. Déltől májusfa állítás, és még számos program várja az idelátogatókat. 

Akit inkább a járművek érdekelnek, ezen a napon ingyenes lesz a belépés a Vasúttörténeti Parkba. Aki pedig az old timereket kedveli, látogasson ki a Hősök terére, ahonnan 11 órától  indul a Klasszikus Járművek Felvonulása, amelyet a 125 éves Közlekedési Múzeum szervez. 

Gazdagréten a méheké és a mézé a főszerep. A Közösségi Házban 14 óráig lesz bábjáték, pecsétgyűjtő állomások, workshopok, kerékpárbörze, aszfaltrajzverseny és még számos program vár minden korosztályt. 

Végül nem lehet kihagyni a Városligeti Majálist semRengeteg ingyenes programmal, koncertekkel, vidámparkkal, ugrálóvárakkal, finom falatokkal várják a családokat a Ligetben.

A programon fellép többek között Caramel és Radics Gigi is. 

Majálisok vidéken

5 éves a Székesfehérvári Sóstó Látogatóközpont, interaktív mesével, vezetett túrákkal, természetismereti standokkal készülnek a szervezők.

Gyöngyösi Városi Majális színes forgataggal vár minden szórakozni vágyót. Koncertek, kutyás bemutató, box meccs, operett dalok, gyerekprogramok várják az érdeklődőket. Az estét a The Carbonfools zárja majd.

Hajdúszoboszlón strandnyitó várja  a vendégeket. A rendezvényen fellépnek többek között: Fésűs Nelly, Détár Enikő, Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni. 

Kalocsai majális az Érsekkertben, ahol két napos, ingyenes kulturális és gasztronómiai programsorozattal várják az érdeklődőket. Az este sztárfellépője Majka lesz.

Családi Majális Szolnokon színes, ingyenes programokkal, koncertekkel, óriás játékokkal, vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal várja a látogatókat.