Az 1993-ban alapított, a hazai vállalatok felsővezetőit képviselő Menedzserszövetség immár 28. alkalommal rendezte meg legfontosabb társadalmi eseményét. Az üzleti élet Oscar-gálájaként jegyzett az Év Menedzsere Díjátadó Gálán Czakó Borbálát életműdíjjal tüntették ki.

A korábbi londoni magyar nagykövet első nőként vette át a neves elismerést. A kitüntetést Hegedüs Éva, a szövetség nemrég megválasztott elnökségi tagja, a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át.

– A díj kitüntetettje olyan első számú vezető lehet, aki az üzleti életben kiemelkedő eredményeivel maradandót alkot, életpályája pedig példaértékű az egész társadalom számára – emelte ki Hegedüs Éva. – Az idei díjazottat személyesen ismerem több évtizede, többek között ezért is nagyon megtisztelő és egyúttal nagyon jóleső érzés átadni ezt az elismerést egy olyan ikonikus menedzsernek, akinek a hazai és nemzetközi karrierútja, a társadalmi és fenntarthatósági ügyekben képviselt úttörő szerepvállalása, illetve emberi értékrendje nem csak a jelen, de  a jövő menedzsergenerációira is még hosszú ideig hatást gyakorol – méltatta Czakó Borbála pályafutását a Gránit Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója. – A díjazott több területen volt már az első női vezető, így ez az elismerés a legméltóbb kezekbe kerül: a Menedzserszövetség által alapított Életműdíjat is első nőként ő veszi át.

Év Menedzsere Életműdíj – Czakó Borbála

Amennyiben szeretne többet megtudni Czakó Borbáláról, hallgassa meg a vele készült beszélgetést az Egyensúlyban című podcast sorozatunkban