csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: vlog

Bárdosiék: CSOKolom!

2020. nov. 27. 15:03, Blogokcall_made

Nagyon sok más hasonló méretű családhoz hasonlóan mi is igénybe vettük a családtámogatásokat – mondta Bárdosi Sanyi a sorozat legfrissebb epizódjában.

Bárdosiék: Beszélj róla!

2020. nov. 20. 15:00, Blogokcall_made

Igen, minden családban felbukkannak időnként kényes kérdések, amikor esetleg kínban vagyunk és feszengünk, hogyan is hozzuk szóba a témát, miként kezeljük ezeket a nem könnyű helyzeteket. Bárdosiék legfrissebb vlogjukban elmondják, ők mit gondolnak erről.

Bárdosiék: Melyik valóság?

2020. nov. 13. 15:00, Blogokcall_made

Vannak, akik csüngenek rajta, vannak, akik kárhoztatják, de az biztos, hogy a kütyükről és használatukról mindenkinek megvan a maga véleménye – amint ez a Rambo mami blogunkra érkezett rengeteg hozzászólásból is kiderül. Bárdosiék szerint ezek az eszközök elveszik a tinik gyerekkorát. Miért? Kiderül a népszerű házaspár legújabb vlogjából.

Bárdosiék: Krupp? Ne pánikolj!

2020. nov. 6. 15:00, Blogokcall_made

Aki szülőként már megtapasztalta azt a szörnyű félelmet és tehetetlenséget, amit a gyermeke kruppos rohama idején érez, az azt kívánja, soha többet ne kelljen ilyet átélnie. Sajnos azonban a helyzet megismétlődhet, ezért jobb, ha felkészülünk rá. Hogyan? Erről vallanak Bárdosiék legfrissebb vlogjukban.

Bárdosiék: Szakáll, fagyi, Brad

2020. okt. 30. 15:00, Blogokcall_made

„Nem szoktam fodrászhoz járni, mert egy igazi férfi nem bajlódik ilyenekkel” – vallja Sanyi határozottan. Néhány másodperccel később azonban elállt a szava, majd pedig dalra fakadt. Hogy miért, kiderül a Bárdosiék második évadának legfrissebb epizódjából.