csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #vlog
Bárdosiék: Nyaral a család
Bárdosiék: Nyaral a család
2020. júl. 3. 14:00, Blogokcall_made
30 fok árnyékban. Másra sem vágyik ilyenkor az ember, minthogy csobbanjon a hűsítő vízben, lazuljon a gyerekeivel, elnyaljon egy finom fagyit, elkortyolgasson a párjával egy korsó jéghideg sört… Na és hogy vannak ezzel Bárdosiék? Kiderül a legújabb epizódból.
Bárdosiék: Jó apa?
Bárdosiék: Jó apa?
2020. jún. 19. 14:00, Blogokcall_made
Vajon tudhatjuk előre, hogy majdan milyen szülők leszünk? Hogy jó apa leszek? Jó anya leszek? A párom jó apa, illetve jó anya lesz? A közelgő apák napja apropóján erről vallanak Bárdosiék eheti videójukban.
Bárdosiék: Bele a szemébe!
Bárdosiék: Bele a szemébe!
2020. jún. 12. 14:00, Blogokcall_made
Gondoljunk csak bele: mit tennénk, ha késő este hazafelé tartva a kihalt utcán megtámadna bennünket valaki? Lefagynánk? Vagy akcióba lendülnénk? Bárdosiéktól ezen a héten kapunk egy kis harci kiképzést.
Bárdosiék: Tíz év után is…
Bárdosiék: Tíz év után is…
2020. máj. 29. 14:00, Bárdosiékcall_made
Minden házasságban nagy kérdés, hogyan lehet megőrizni a szerelem lángját több év és több gyermek után. Mennyire sikerült ez Bárdosiéknál? Eheti epizódunkból kiderül.
Bárdosiék: A diszkógúnya és az érettségi zakó
Bárdosiék: A diszkógúnya és az érettségi zakó
2020. máj. 22. 14:00, Bárdosiékcall_made
Aki már költözött életében, az pontosan tudja, hogy egy ilyen hurcolkodás alaposan próbára teszi az idegeket. Márpedig a Bárdosi család – amint az e heti epizódból is kiderül – épp egy ilyen komoly akció előtt áll!