csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #spórolás
Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!
Spóroljunk az energiával – és a pénzünkkel is!
2020. márc. 6. 6:00, Életmódcall_made
Egy apró környezetkímélő változtatás is hatalmas segítség a gyermekeink jövőjét illetően – erre hívja fel a figyelmet a március 6-ai energiatakarékosság világnapja. Háztartásokban, mindennapokban megvalósítható ötleteket adunk most az első (második, harmadik, sokadik…) lépésekhez.
10 rezsicsökkentő tipp
10 rezsicsökkentő tipp
2019. nov. 22. 6:00, Életmódcall_made
A késő őszi-téli időszakban jelentősen megnőnek a kiadásaink. Nemcsak az ünnepek, hanem a fűtésszezon is megterheli a pénztárcánkat. Az alábbi trükkök segítségével azonban lefaraghatunk a költségekből!
Spóroljunk okosan a fűtéssel!
Spóroljunk okosan a fűtéssel!
2019. okt. 10. 8:35, Életmódcall_made
A téli időszakban a kiadások jelentés részét a fűtésszámla teszi ki. Ám ha okosan fűtünk, a költségek néhány praktikával látványosan csökkenthetőek.
Így spóroljuk meg egy nyaralás árát okos bevásárlással
Így spóroljuk meg egy nyaralás árát okos bevásárlással
2019. máj. 7. 9:54, Életmódcall_made
Bevásárolni mindig a lehető legjobb áron? Sokan csak álmodoznak róla, pedig a Smartkosár.hu csapata éppen erre a minden háztartást érintő problémára talált megoldást. A Smartkosár.hu-n összeállíthatjuk a megvásárolni kívánt élelmiszerekből álló kosarunkat, és megtudhatjuk, hogy melyik boltból mennyibe kerülne megrendelni az összes terméket. Az eddigi több mint 70.000 felhasználó 33%-ot spórolhatott meg bevásárlásai során.