Egy igazi nyári finomság a Piros kosarában: fogasfilé kölesrizottóval, karamellizált barackkal és levendula-sabayonnal. Vágó Piros a Konyhafőnök versenyre készült ezzel az étellel, de ott végül nem tudta megmutatni, hát elhozta most.
Padlizsán, spenót, polenta – ez az alapja egy egészséges, ízgazdag és egyszerű ételnek, ami garantáltan a kedvencek közé kerül majd, hiszen néhány alapanyag segítségével igazán finom mediterrán ebédet varázsolhatunk az asztalra. Íme Piros kosarának legújabb gyöngyszeme!
Gyors és egyszerű, ráadásul a természet tartósítja: csirkemájpástétom, glutén- és tejtermékmentesen, adalékok nélkül – a héten ezzel érkezik Vágó Piros, a Piros kosarában.
Vágó Pirost eddig rádiós műsorvezetőként ismertük, ám egy ideje gasztro-videókkal örvendezteti meg a közönséget. Minden pénteken a csalad.hu-n is megtekintheti a Piros kosara című vlog egy-egy epizódját, melyekből ahhoz is ötletet meríthet, hogy mit főzzön a családnak hétvégén.
Vágó Pirost eddig rádiós műsorvezetőként ismertük, ám egy ideje gasztro-videókkal örvendezteti meg a közönséget. Minden pénteken a csalad.hu-n is megtekintheti a Piros kosara című vlog egy-egy epizódját, melyekből ahhoz is ötletet meríthet, hogy mit főzzön a családnak hétvégén.