csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: párválasztás
Társra találni időskorban? Lehetséges!

Társra találni időskorban? Lehetséges!

2021. szept. 27. 5:00, Párkapcsolatcall_made

Az élet időnként úgy hozza, hogy időskorunkra maradunk egyedül. Ám ez nem jelenti azt, hogy soha többé ne élhetnénk boldog kapcsolatban! Éva is közel a 60-hoz találta meg mostani párját, akivel – mint mondja – az egyszerű hétköznapok is vidáman és harmóniában telnek. Társkeresési tapasztalatait, tanácsait is megosztotta a csalad.hu-val.

Az ellentétek valóban vonzzák egymást?

Az ellentétek valóban vonzzák egymást?

2021. jan. 2. 9:00, Párkapcsolatcall_made

Vajon megfér egymás mellett egy hangosabb, társaságkedvelő és egy zárkózottabb, befelé fordulóbb ember? Milyen konfliktusokat szülhet a személyiségünkből eredő ellentét a párkapcsolatunkban? Január 2-án, az introvertáltak világnapján Szabó Irén pszichológust faggattuk a témában.

A házasság nem verseny!

A házasság nem verseny!

2020. okt. 20. 5:00, Párkapcsolatcall_made

A párterapeuta szerint egy házasság úgy tud jól működni, ha a társak egyenrangú félként tekintenek egymásra, egy egészséges kapcsolatban nincs helye irigykedésnek. De mit tehetünk, ha mégis felüti a fejét a harc?

Szeressük úgy a párunkat, ahogy az neki jó!

Szeressük úgy a párunkat, ahogy az neki jó!

2020. júl. 22. 14:00, Párkapcsolatcall_made

Tizenkilenc éve az esküvőnkre kaptunk egy könyvet, amit azóta számtalanszor kézbe vettünk már, átrágtunk, megbeszéltünk, kölcsönadtunk. Gary Chapman szeretetnyelvekről írt kötetéről van szó, a benne lévő gyakorlati tanácsok házasságunk egyik pillérét adják.