csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #önbizalom
Hidd el, értékes vagy!
Hidd el, értékes vagy!
2020. júl. 8. 14:00, Életmódcall_made
Hajlamos vagy mindenkit szebbnek, ügyesebbnek, okosabbnak és sikeresebbnek látni önmagadnál? Gyakran vagy lemondó? Szeretnél többet mosolyogni? A tisztánlátáshoz Horoszné Gulyás Margit coach 15+1 gondolatébresztője segítségével megrajzolhatod a saját érték-térképedet.
Otthon lenni önmagunkban?
Otthon lenni önmagunkban?
2020. jan. 30. 13:25, Életmódcall_made
A mentális jóllét az élet minden területére kihat. A hároméves korunkig ért élmények meghatározók a személyiségünk alakulása szempontjából, ám ez nem jelenti azt, hogy később ne lehetne dolgozni az elakadásokon.
Nem kitűnő bizonyítvány, hanem feltétel nélküli szeretet kell
Nem kitűnő bizonyítvány, hanem feltétel nélküli szeretet kell
2019. jún. 7. 10:00, Iskolást nevelünkcall_made
A jegyekből nagyon sok minden nem derül ki. Mi viszont szülőként látjuk a gyermeket is a jegyek mögött. Szülőként azzal tehetjük a legtöbbet gyermekünk önbizalmáért, önbecsüléséért és ezáltal a könnyebb boldogulásáért az életben, ha feltétel nélkül szeretjük őt – fogalmazott Licsár Szilvia pedagógus, a Játékliget szakértője a tanév végi bizonyítványosztás apropóján.
„Anya lettem, de attól még Én is itt vagyok!”
„Anya lettem, de attól még Én is itt vagyok!”
2019. ápr. 16. 11:01, Életmódcall_made
Szülővé váláskor sok nő már nem olyan elégedett magával, mint a gyermek érkezése előtt. Szakértőnk szerint ha minőségi időt fordítunk magunkra, és anyaként is megtartjuk a kedvenc tevékenységeinket, kevesebb eséllyel alakul ki az önbizalomhiány.