csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: könyv
Javuló hazai bölcsődehelyzet, újabb támogatást kapnak a cukorbetegek

Javuló hazai bölcsődehelyzet, újabb támogatást kapnak a cukorbetegek

2021. júl. 19. 11:32, Családban élni jócall_made

Tovább egyszerűsíti a kormány a bölcsődék létrehozásának adminisztrációs terheit és augusztus 1-től Magyarországon nyílik először lehetőség a harmadik oltás felvételére. Többek között ezekről a döntésekről számolt be a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs heti ülését követően Novák Katalin családügyi miniszter a sajtótájékoztatóján, amelyen Demeter Szilárd miniszteri biztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója is részt vett.

Egy anyuka pár könyvvel – Kockafej és Bog után érkezik Nasi

Egy anyuka pár könyvvel – Kockafej és Bog után érkezik Nasi

2020. máj. 9. 14:00, Interjúkcall_made

Hogyan lett egy cuki kis ölebből loncsos, kivert korcs? A fordított rút kiskacsa-történethez Kartali Zsuzsanna ismét saját környezetéből, életéből merített ihletet, és újra a „normálistól” eltérő főszereplőt választott. A kötetet az idei Ünnepi Könyvhétre szánta a kiadó. A rendezvény minden bizonnyal elmarad, de a könyv megjelenését ez nem befolyásolja. A szerzővel beszélgettünk különleges családtagjairól, karanténról és Kínáról.

A segítség könyvben érkezik

A segítség könyvben érkezik

2020. ápr. 27. 10:20, Kisgyermeket nevelünkcall_made

Kovács Annasára 2019 márciusában indította útjára Vértezd fel! című blogját. Olyan könyveket ajánl benne gyermekeknek és szüleiknek, melyekkel könnyebb átvészelni a gyermekkor nehézségeit, valamint szembenézni és megküzdeni a kihívásokkal.