csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: gyerekvállalás
Anya lett a barátnőm

Anya lett a barátnőm

2020. jan. 13. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made

A szülői léttel együtt járó változásokat nehéz követni a még gyermektelen barátoknak, sőt, néha még a gyerekesek is értetlenül állnak az új szokások előtt. Mit tehetünk, hogy ne távolodjunk el egymástól az új „szerep” miatt?

Ketyegő biológiai óra – Tévhitek és tények a kései gyermekvállalásról

Ketyegő biológiai óra – Tévhitek és tények a kései gyermekvállalásról

2019. dec. 12. 14:36, Babát várunkcall_made

Ma már elfogadott jelenség a harminc év feletti gyermekvállalás. Szokás ezt a karrierre fogni, azonban a környezetemben úgy látom, nem mindig erről van szó. A megkérdezett harminc feletti nők sokkal inkább a párkeresés nehézségéről számoltak be. Mindegyikük másképpen éli meg a helyzetet, van, aki már le is tett a gyermekvállalásról, van, aki még reménykedik, és van, aki folyamatosan érzi a biológiai órájának ketyegését és retteg, hogy nem lehet gyermeke.

„Szívem, apa leszel!”

„Szívem, apa leszel!”

2019. szept. 18. 5:00, Babát várunkcall_made

Mindenki emlékszik arra a napra, amikor megtudta, hogy gyermeket vár, függetlenül attól, hogy az első vagy a sokadik csemetéjéről van szó. Miért ne tehetnénk még különlegesebbé azt a pillanatot, amikor a nagy hírt megosztjuk a kedvesünkkel is?

Hiába várjuk...

Hiába várjuk...

2019. ápr. 12. 16:57, Családban élni jócall_made

Vannak olyan szerencsés párok, akiket a gyermekvállalásért átélt sikertelenségek és szenvedések csak szorosabb egységgé kovácsolnak. A kudarc azonban sok kapcsolatot tönkre is tesz.