csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #ételérzékenység
 Csak a Mentes Karácsonyi Vásár
Csak a Mentes Karácsonyi Vásár
2019. nov. 26. 11:42, Életmódcall_made
Immár 7. alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb mentes és tudatos rendezvényét a Csak a Mentes Karácsonyi Vásárt, december 07-08-án a Duna Palotában.
Tej – igen vagy nem?
Tej – igen vagy nem?
2019. nov. 13. 7:00, Életmódcall_made
Az elmúlt években a tej és tejtermékek táplálkozásban betöltött szerepéről sok érvet és ellenérvet lehetett olvasni, megoszlanak a vélemények az egészséges táplálkozásban elfoglalt helyéről.
Szinte mindenki autoimmun beteg lehet pár évtizeden belül
Szinte mindenki autoimmun beteg lehet pár évtizeden belül
2019. aug. 7. 5:00, Életmódcall_made
Az ételek különböző összetevőire való érzékenység korábban kevésbé volt jellemző az emberekre, de az utóbbi pár évtizedben megfigyelhető élelmiszeripari és életmódbéli romlás miatt egyre többen szenvednek valamilyen ételintoleranciában.
Házi májkrém
Házi májkrém
2019. júl. 30. 5:00, Életmódcall_made
Gyors és egyszerű, ráadásul a természet tartósítja: csirkemájpástétom, glutén- és tejtermékmentesen, adalékok nélkül – a héten ezzel érkezik Vágó Piros, a Piros kosarában.
Vágó Piros, és az ő mentes Kosara
Vágó Piros, és az ő mentes Kosara
2019. júl. 10. 13:26, Életmódcall_made
Vágó Piros nevét leginkább a rádiókból ismerheti az ember. Évtizedeken keresztül hallgathattuk megnyerő hangját reggel és este. Aztán 2017 végén nagyot váltott. Ma már főz, főleg glutén- és tejmentesen, valamint a családjának él, hogy több fontos pillanatot ne veszítsen el. Nemrég Piros Kosara megérkezett a csalad.hu stábjába is.