csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #lakás
Nem egyenletes az új lakások eloszlása
Nem egyenletes az új lakások eloszlása
2019. okt. 11. 11:47
Bár az idei első fél évben a korábbinál több lakás épült a kisebb településeken, régiós, illetve megyei szinten rendkívül nagy eltérések rajzolódnak ki. Az országszerte átadott új lakások kétharmada – az elmúlt évek lakásépítési folyamataival megegyezően – Közép-Magyarországon és Győr-Moson-Sopron megyében található – számolt be a Magyar Nemzet.
Ősszel kiderül, mozdul-e az ingatlanpiac
Ősszel kiderül, mozdul-e az ingatlanpiac
2019. szept. 24. 8:59
Felemás képet mutat a hazai ingatlanpiac. A használt lakások iránt a nyári hónapokban jelentősen csökkent a kereslet a fővárosban, ugyanakkor vidéken és az új lakások iránt töretlen az érdeklődés.
Sietniük kell a készházat építőknek
Sietniük kell a készházat építőknek
2019. szept. 23. 9:58
Még mindig ki tudják használni a készházat építtetők a kedvezményes lakásáfát, igaz, az idő egyre sürget. Nem véletlen, hogy idén levegőt venni sincs idejük a szerelt technológiás házak kivitelezőinek, holott a jövő évi megrendeléseik jelentősen visszaestek - számolt be a Magyar Nemzet.
Véget érhet az ingatlanok drasztikus drágulása
Véget érhet az ingatlanok drasztikus drágulása
2019. szept. 20. 6:51
A budapesti használt lakások iránti kereslet 14 százalékkal csökkent június és augusztus között az előző év azonos időszakához képest. Az egyik ingatlankereső portál adatai szerint ennek egyik oka az lehet, hogy a befektetési célú lakásvásárlók számára már kevésbé éri meg újabb ingatlant venni.
Sok lakás felújításra szorul
Sok lakás felújításra szorul
2019. szept. 17. 12:09
A Magyarországon található mintegy 4,4 millió lakóingatlan kétharmada energetikai szempontból elavult, az utólagos szigetelés iránt egyre nagyobb a kereslet, de a megrendeléseket visszaveti a munkaerőhiány – közölték az MTI által megkérdezett építőipari szereplők.