Otthon melege

Ashley Graham, a világ legismertebb, 10 millió insta-követővel bíró, az eredeti női szépséget valóban látható jegyekkel felvállaló plus size modellje tíz éve él együtt a férjével – immáron anyaként, Isten éltesse és tartsa meg őket! De vajon a bevezetőben sejtetett gondolatmenet – idézni csak nagyokat szoktam, meg klasszikusokat! –, nevezetesen az elcseszés, miért nem merült fel benne? Lehet-e, merhet-e ő így sztár lenni, valódi anyai és női vonalakkal sokakat befolyásolni? Vajon egyetért-e ő is azzal, hogy a nők az egyedüli felelősek, ha egy házasság „rámegy”? Lássunk tisztán: az otthon melegét a nők hivatottak megteremteni, a gyerekeket ők érzik elsőként és ők azok, akik a férfiak által soha ki nem bírható fájdalmakon túl is mindent elviselnek, feldolgoznak és emelt fővel hordoznak. Ők a halhatatlanok. Vagyis, ha az anyák kihalnak, akkor mi halunk ki, az ugribugri férfiakkal egyetemben. Így a legkevésbé bántani, sokkal inkább erős férfiként megsimogatni kellene őket.

Ne csesszük el…

…mégpedig közösen ne! Mert esztétikailag mindig lesz feszesebb, fiatalabb és persze kívánatos is. Mind férfiból, mind nőből. A piac bőséges. A szmogos levegőt ezért ilyen fecsegéssel nem szabad, sőt tilos megtörni. Az ünnepek utáni stresszben (családosok tudják, hogy ez mennyire igaz), amikor valóban a pihenés és a több étel/ital mind a férfin, mind a nőn meglátszik, sokkal inkább össze kell kapaszkodni, közösen tervezni és tenni, tenni, tenni.

"Ahhoz, hogy megőrizzük férjünket/feleségünket, merjünk közösen egymásért és ezáltal a család egységéért tenni."

Mondjuk két gyerekrohangálás, vagy éppen „neveléstkiegészítőtevékenység” közé besűrített apróságokkal, pl. gyalog menni a gyerekekért, lépcsőzni a lift helyett, kirándulni hétvégén, közösen úszni a gyerekkel, nem sorolom. Ahhoz, hogy megőrizzük férjünket/feleségünket, merjünk közösen egymásért és ezáltal a család egységéért tenni.