csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #védőnő
Anyukának lenni 1915-ben – avagy köszöntjük a védőnőket!
Anyukának lenni 1915-ben – avagy köszöntjük a védőnőket!
2020. jún. 13. 8:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Száznégy éve létezik már nálunk az az egyedülállóan kiterjedt vigyázó rendszer, amit mindannyian védőnői hálózatként ismerünk. Hogy örülhettek az édesanyák, amikor a múlt század elején segítőt kaptak maguk mellé! Menjünk hát vissza egy kicsit az időben: képzeljük el, hogy az ezerkilencszázas évek elején élő anyukák vagyunk!
Nem ajánlott elhalasztani a gyerekek kötelező védőoltását
2020. ápr. 3. 11:53, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Nemhogy nem ellenjavallt, hanem kifejezetten kívánatos az, hogy a kötelező védőoltási rendszerben szereplő védőoltásokat a gyermekek időben megkapják – mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.
Díjazták a gyermekáldást segítő védőnőket
Díjazták a gyermekáldást segítő védőnőket
2020. jan. 14. 15:14, Babát várunkcall_made
Immár negyedik alkalommal adták át a Védőnők a Gyermekáldásért Díjat, amelyet a Babacsalogató alapítvány hirdetett meg. Olyan szakembereknek ítélik oda az elismerést, akik a természetes fogamzást és a meddőnek hitt párokat segítik.
Idén is díjazták a gyermekek védőangyalait
Idén is díjazták a gyermekek védőangyalait
2019. jún. 18. 12:49, Kisgyermeket nevelünkcall_made
A családok segítőit ünnepelték és köszöntötték a Védőnők Napján, ahol ennek a nemes és figyelemre érdemes szakmának a legjobbjait ismerték el. A szülők és a hozzátartozók a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is szavazhattak a kedvenc védőnőjükre a közönségdíj kategóriában.
Az egészséges életmód terjedése a védőnőknek is köszönhető
Az egészséges életmód terjedése a védőnőknek is köszönhető
2019. jún. 11. 11:18, Babát várunkcall_made
A védőnők munkája sokkal járulhat hozzá az egészséges életmód kialakításához, a civilizációs betegségek kialakulásának megelőzéséhez – mondta az egészségügyért felelős államtitkár kedden a védőnők napja alkalmából tartott ünnepségen.