csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #takarítás
Rakjunk gyorsan rendet!
Rakjunk gyorsan rendet!
2020. júl. 5. 14:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Rendet megtartani könnyebb, mint rendet rakni – tartja a mondás, de a szerző valószínűleg nem kisgyermekes családban élt. Ő valószínűleg nem tudta, hogy a zizegő, aktív hétköznapokban igenis nagy kihívás az a fránya rend.
Így lehet tiszta a lakás kisállattal is
Így lehet tiszta a lakás kisállattal is
2020. jan. 22. 13:10, Családban élni jócall_made
A szőrtelenítő henger bizonyára nap mint nap előkerül, de van még itt néhány hasznos tipp, ha szeretnénk a kiskedvenceink mellett is tiszta, illatos lakásba hazatérni.
Ó, az a rengeteg cipő!
Ó, az a rengeteg cipő!
2019. okt. 23. 14:00, Életmódcall_made
Egy négytagú családnak legalább negyven darab cipője van. A reggeli rohanásban aztán a darabokat párosítani kellene, ami sokszor igazi kihívás… Mert nem kis feladat a cipőket rendben tartani, pláne sáros időben. Összeszedtünk pár tippet, hogyan tehetjük elviselhetőbbé a cipőmizériát.
Tippek és trükkök a vegyszermentes takarításhoz
Tippek és trükkök a vegyszermentes takarításhoz
2019. máj. 21. 13:09, Életmódcall_made
Ma már nincs olyan drogéria, amibe ha betérünk, ne találkoznánk egy halom környezettudatos tisztítószerrel, ami minimális vegyszert tartalmaz csupán. Ráadásul manapság ezekhez sokkal szívesebben is nyúlunk, főleg, ha kisgyermekünk is van. Akkor pedig pláne próbáljuk a vegyszereket kikerülni, amikor a család legfiatalabb tagja úgy dönt, szeretne beszállni a hétvégi takarításba.
Felesleges folyton takarítani!
Felesleges folyton takarítani!
2019. ápr. 22. 15:13, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Amikor kisgyermek van a lakásban, az ember hajlamos túlaggódni a tisztaság kérdését. Ez persze természetes, hiszen meg szeretnénk védeni a kicsit minden létező fertőzéstől. Ugyanakkor a túlzott aggódás már-már kártékony is lehet.