csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #hiszti
Otthon ragadt ovisok: hiszti a köbön
Otthon ragadt ovisok: hiszti a köbön
2020. máj. 26. 9:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Lassan minden visszatér a régi kerékvágásba, az óvodák is hamarosan átállnak az ügyeleti rendről a szokott működésre. Hiába a napirend, hiába a szerető otthoni közeg, a kisgyerek időről-időre kiborul, és nem értjük a miértjét. Hiszen a szüleihez hasonlóan ő is hozzászokhatott már az új rendszerhez. Vagy mégsem?
Bevásárlás a dackorszak kellős közepén
Bevásárlás a dackorszak kellős közepén
2020. márc. 2. 6:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Nem lehetetlen küldetés, hogy hiszti nélkül térjünk haza a boltból, és nem az az egyetlen megoldás, hogy a néhány éves gyerkőcöt másra bízzuk, míg mi beszerzünk mindent a hétvégére.
Mars innen, bolti hiszti!
Mars innen, bolti hiszti!
2019. nov. 29. 15:00, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Mit tegyünk, hogy a gyermekünkkel közös vásárlás ne váljon rémálommá? Hogyan induljunk útnak, hogy ne legyünk kénytelenek minden alkalommal a bevásárlólistán szereplő tételeket a csemeténk igényei szerint módosítani? Adunk pár használható tippet.
Le a bolti hisztivel!
Le a bolti hisztivel!
A dackorszak velejárója, hogy a gyermekünk nyilvános helyen hoz kellemetlen helyzetbe minket egy kis sivalkodással egybekötött háton, hason pörgéssel. A jó hír az, hogy a szaunázással is felérő izzasztó szituációk nagy része néhány trükkel kivédhető, vagy legalábbis lerövidíthető.