csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #gyermekút
Kérdések várandósság és szülés idején
Kérdések várandósság és szülés idején
2020. máj. 4. 9:10, Babát várunkcall_made
Milyen nehézségekkel kell szembenéznünk a várandósság és a szülés idején? Erről beszél Szabóné Harangozó Andrea gyógypedagógus, logopédus, tanácsadó szakpszichológus, ajánlásokat is megfogalmazva kismamáknak és családjuknak.
A költözés hatása a kisgyermekekre
A költözés hatása a kisgyermekekre
Milyen hatással lehet a költözés a kisgyermekre? Szülőként hogyan könnyíthetünk a gyermek változás okozta bizonytalanságán, veszteségélményén? Szabóné Harangozó Andrea gyógypedagógus, logopédus, tanácsadó szakpszichológus, a gyermekut.hu szakértőjének tanácsait olvashatják.
Egyenes út a fejlődéshez
Egyenes út a fejlődéshez
2019. ápr. 13. 18:15, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Ha a szülőben megfogalmazódik a gyanú, hogy gyermeke eltérő vagy megkésett fejlődésű, a legfontosabb, hogy mielőbb a megfelelő helyen jelezze a problémát, hogy a kicsi hozzájuthasson azokhoz a szolgáltatásokhoz, amelyek igénybevétele nélkülözhetetlen a sikeres fejlesztéséhez. A Széchenyi 2020 program keretében 2017 tavaszán indult el az a nagyszabású projekt, amely 5,7 milliárd forintból valósítja meg az eltérő, megkésett fejlődésű gyermekek és családjaik hatékonyabb, a szükségletekhez jobban igazodó, magasabb színvonalú ellátását. A projekt szakmai vezetőjével, Kereki Judit, közgazdász-gyógypedagógussal beszélgettünk.