csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #főétel
Változatos tésztareceptek
Változatos tésztareceptek
2020. máj. 24. 8:00, Életmódcall_made
Anyukák számára a legegyszerűbb és leggyorsabb ebéd, sok gyereknél pedig a legnagyobb kedvenc a tészta. De egy idő után ezt is meg lehet unni. Néhány ötletet adunk, hogyan frissítsük fel a jól bevált családi tésztarecepteket.
Főzze meg híres emberek ételeit a családnak!
Főzze meg híres emberek ételeit a családnak!
2020. máj. 17. 8:00, Életmódcall_made
Bizonyára senkinek sem kell bemutatni a Margherita pizzát vagy a Pavlova tortát, de vajon a történetüket is ismerjük? A rövid kis anekdotákhoz természetesen recepteket is adunk.
Változatos családi vacsorák
Változatos családi vacsorák
2020. jan. 3. 15:00, Életmódcall_made
Mit vacsorázzunk? Nem könnyű kérdés, hiszen szeretnénk mindenki kedvére tenni, de fontos, hogy gyorsan elkészíthető ételt adjunk a családnak. Íme pár ötlet, hogyan tegyük változatossá a vacsoraasztal kínálatát.
Különleges fogasfogás
Különleges fogasfogás
2019. aug. 27. 5:00, Életmódcall_made
Egy igazi nyári finomság a Piros kosarában: fogasfilé kölesrizottóval, karamellizált barackkal és levendula-sabayonnal. Vágó Piros a Konyhafőnök versenyre készült ezzel az étellel, de ott végül nem tudta megmutatni, hát elhozta most.
A tálalás miatt is lehet válogatós a gyermek
A tálalás miatt is lehet válogatós a gyermek
2019. ápr. 12. 13:55, Életmódcall_made
Válogatós a gyermek? Talán egyszerűen a tálalás okozza a problémát. Egy kutatásban most három különböző tálalási módot vizsgáltak meg, azt keresve, hogy melyik a gyermekek körében a legnépszerűbb.