csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #díjátadás
Díjazták a családbarát újságírókat
Díjazták a családbarát újságírókat
2020. jan. 17. 8:10, Életmódcall_made
A családi értékeket feldolgozó újságírókat díjazta idén is a Média a Családért Alapítvány. A szakma elismerését Zirig Árpád, a Magyar Konyha Online felelős szerkesztője „Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret” című cikke nyerte el.
Díjazták a gyermekáldást segítő védőnőket
Díjazták a gyermekáldást segítő védőnőket
2020. jan. 14. 15:14, Babát várunkcall_made
Immár negyedik alkalommal adták át a Védőnők a Gyermekáldásért Díjat, amelyet a Babacsalogató alapítvány hirdetett meg. Olyan szakembereknek ítélik oda az elismerést, akik a természetes fogamzást és a meddőnek hitt párokat segítik.
A média eltávolít a családtól?
A média eltávolít a családtól?
2019. dec. 9. 14:01, Életmódcall_made
A média elszigetel a társaságtól és eltávolít a családtól? Pedig lehet a média a családért is! A Média a Családért Alapítvány azokat a családbarát cikkeket és műsorokat díjazza, amelyek tartalmukkal a családtagokat nem eltávolítják, hanem összekötik, a problémákat nem felnagyítják vagy elfedik, hanem segítenek megoldani.
„A családot nem pótolja semmi”
„A családot nem pótolja semmi”
2019. dec. 5. 14:46, Családban élni jócall_made
A családot nem pótolja semmi, azt a biztonságot, szeretetet nyújtja a gyermekeknek, amelyet senki más nem képes – mondta az emberi erőforrások minisztere a Szent Anna a nevelőszülőkért elnevezésű díj csütörtöki átadásán, az Országházban.
Díjak a példaértékű szolgálatért
Díjak a példaértékű szolgálatért
2019. nov. 29. 10:56, Életmódcall_made
Magyar Fiatalokért díjat, Brunszvik Teréz-díjat, Szent Kristóf a Gyermekekért díjat, Pro Voluntarius díjat és Esélyteremtésért díjat adományozott Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Elismerést vehetett át többek közt Pál Feri atya, Katus Attila és Novák Péter is.