csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #boldogság
Az igent mondás hatalma
Az igent mondás hatalma
2019. júl. 18. 9:27, Életmódcall_made
Éreztük már, hogy akarnánk valamit, de mégsem merjük megtenni? Hogy szívünk szerint mennénk, mégis valami azt súgja, hogy egyszerűbb és nyugalmasabb, ha maradunk? Vagy egy ideje már nem is gondolkodunk azon, hogy változtassunk a megszokott, bejáratott dolgainkon? Vigyázat! Biztonságkereső, megszokásokhoz ragaszkodó útra léptünk…
5 működő tipp a jókedvért
5 működő tipp a jókedvért
2019. jún. 5. 20:20, Életmódcall_made
Akinek gyakran van része örömteli pillanatokban, az már boldog ember. Az elégedettség érzése ugyanis nem állandó, ám kis odafigyeléssel és pozitív hozzáállással akár az is lehet. A „félig tele a pohár” életfelfogáson túl tudatosan is előcsalogathatjuk a boldogságot.
Minden eddiginél búsabb és dühösebb a világ
Minden eddiginél búsabb és dühösebb a világ
2019. ápr. 26. 10:11, Életmódcall_made
Minden eddiginél búsabbak, dühösebbek az emberek szerte a világon, jóval inkább tele vannak félelemmel, mint valaha - derül ki a Gallup közvélemény-kutató intézetnek az érzelmek globális állapotáról készült éves felméréséből.
„Anya lettem, de attól még Én is itt vagyok!”
„Anya lettem, de attól még Én is itt vagyok!”
2019. ápr. 16. 11:01, Életmódcall_made
Szülővé váláskor sok nő már nem olyan elégedett magával, mint a gyermek érkezése előtt. Szakértőnk szerint ha minőségi időt fordítunk magunkra, és anyaként is megtartjuk a kedvenc tevékenységeinket, kevesebb eséllyel alakul ki az önbizalomhiány.