csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #takarítás
Rakjunk gyorsan rendet!
Rakjunk gyorsan rendet!
2019. júl. 23. 14:10
Rendet megtartani könnyebb, mint rendet rakni – tartja a mondás, de a szerző valószínűleg nem kisgyermekes családban élt. Ő valószínűleg nem tudta, hogy a zizegő, aktív hétköznapokban igenis nagy kihívás az a fránya rend.
Tippek és trükkök a vegyszermentes takarításhoz
Tippek és trükkök a vegyszermentes takarításhoz
2019. máj. 21. 13:09
Ma már nincs olyan drogéria, amibe ha betérünk, ne találkoznánk egy halom környezettudatos tisztítószerrel, ami minimális vegyszert tartalmaz csupán. Ráadásul manapság ezekhez sokkal szívesebben is nyúlunk, főleg, ha kisgyermekünk is van. Akkor pedig pláne próbáljuk a vegyszereket kikerülni, amikor a család legfiatalabb tagja úgy dönt, szeretne beszállni a hétvégi takarításba.
Felesleges folyton takarítani!
Felesleges folyton takarítani!
2019. ápr. 22. 15:13
Amikor kisgyermek van a lakásban, az ember hajlamos túlaggódni a tisztaság kérdését. Ez persze természetes, hiszen meg szeretnénk védeni a kicsit minden létező fertőzéstől. Ugyanakkor a túlzott aggódás már-már kártékony is lehet.
A házimunka megosztása a kevesebb válás titka?
A házimunka megosztása a kevesebb válás titka?
2019. ápr. 13. 17:20
Az elmúlt negyedszázadban gyakorlatilag megfeleződött a válások száma Nagy-Britanniában a legalább három éve házasságban élő párok körében. A szakértők szerint ennek a házimunka megosztása az egyik oka.