Rólunk

A Családbarát Magyarország Központ a családok megerősítését, a magyar társadalom családbarát szemléletének elmélyítését ösztönző nonprofit közhasznú gazdasági társaság.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy által a munkaerőpiaci szereplőkkel szövetségre lépve képviseljük a családbarát értékeket. A programba jelentkező munkahelyeket a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint minősítjük. Egy szervezet mindkét kategóriában, munkahelyként és szolgáltató helyként is jelentkezhet.

A minősítés elnyerése a szervezet családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál. Az elnyert tanúsítvánnyal jelentősen megnő a munkahelyek munkaerőt megtartó és munkaerőt vonzó képessége, a szolgáltató helyek esetében pedig nagymértékben hozzájárul az adott szolgáltatás piaci sikerességéhez.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy kereteinek kidolgozásakor és az elbírálás szempontjainak meghatározásakor szakembereink arra törekedtek, hogy a jelentkező szervezetek működésével kapcsolatban minden fontos pont feltárásra kerüljön, mely a szervezet családbarát szemléletét tükrözi.

Az online felületen kitöltött előszűrő kérdőíveket online audit esetében a dokumentumok feltöltését követően 15, helyszíni audit esetében 60 napon belül értékeljük. Az elbírálás után munkatársaink megkeresik Önöket auditálás, esetleges tanácsadás céljából, hogy útmutatásaikkal tovább segíthessék szervezetüket a családbarát szemlélet elmélyítése terén.

Várjuk jelentkezésüket!