2019-03-19 19:00:00 John Mayall koncertje az Akvárium Klubban

Divat-marketing ösztöndíj

Arról álmodozol, hogy marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen helyezkedsz el? A Trendhim Scolarship-pel minden évben egy vagy több hallgatót kétezer euróval támogatnak, hogy ez az álom valóra válhasson.

A programban való részvétel feltétele, hogy a pályázó tanulmányai vagy kutatásai az e-kereskedelemhez kapcsolódik.

Bárki jeletkezhet, nem számít, hogy mennyi idős, vagy, hogy honnan származik. Az egyetlen kritérium az, hogy az alább felsorolt területekhez kapcsolódjon a tanulmánya:

  • Divat
  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Szervezet fejlesztés

PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra. A nyerteseknek egy rövid beszámolót kell majd írniuk arról, hogy az ösztöndíj hogyan segítette a tanulmányaikat, kutatásaikat.

Az ösztöndíj célja, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, projekteket fedezzen. Így fordítható utazási, konferencia, étkezési költségekre vagy akár iskolai tanulmányokra is.

A jelentkezés határideje 2018. november 1.

Jelentkezéskor meg kell írni pontosan, hogy az ösztöndíjat milyen célból venné valaki igénybe, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szüksége a tervei megvalósításához. Ezen túl meg kell írnia a nevet, címet, telefonszámot is a csr@trendhim.com email-címre.

Bővebb információ olvasható itt.