csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #novákkatalin
Ötszáz jelölés érkezett a Nők Magyarországért-díjra
2020. aug. 5. 13:41, További hírekcall_made
Csaknem ötszáz jelölés érkezett a Nők Magyarországért-díjra, amellyel a koronavírus-járvány idején helytálló nők munkáját szeretnék elismerni – közölte Novák Katalin, a Nők Magyarországért Klub alapító elnöke.
Egyszerűsödik az örökbefogadás
Egyszerűsödik az örökbefogadás
2020. aug. 5. 13:20, További hírekcall_made
Azt szeretnénk, hogy minden gyerek családban nőhessen fel. Azt szeretnénk, hogy ha egy gyermekről lemondtak a vér szerinti szülei, akkor minél korábban örökbefogadó szülőkre találhasson. Ezért egyszerűsítettük az örökbefogadás folyamatát – mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Facebook-oldalán.
Ma még jelentkezhetnek a tehetséges fiatalok
Ma még jelentkezhetnek a tehetséges fiatalok
2020. júl. 28. 14:57, További hírekcall_made
Július 30-ig lehet jelentkezni a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjra. A 18-35 év közötti tehetséges fiatalok akár 1 millió forintra is pályázhatnak – közölte Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Facebook-oldalán.
583-mal több gyerek született júniusban, mint tavaly ilyenkor
2020. júl. 24. 9:08, További hírekcall_made
Júniusban 583-mal több gyerek született, mint tavaly ilyenkor – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken Facebook-oldalán, a Központi Statisztikai Hivatal adatait ismertetve.
Mérföldkőhöz érkeztek a családtámogatások – 100 ezer pár igényelte már a Babavárót
Mérföldkőhöz érkeztek a családtámogatások – 100 ezer pár igényelte már a Babavárót
Mintegy 100 ezer pár igényelte, 784 milliárd forint támogatást pedig már folyósítottak a bankok – ismertette Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Családvédelmi Akcióterv legsikeresebb termékének, a Babaváró Támogatásnak a legfontosabb eredményeit.