csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #karantén
A nyári szünetben lehet ottalvós táborokat szervezni
A nyári szünetben lehet ottalvós táborokat szervezni
2020. máj. 21. 10:17, További hírekcall_made
Június 16-tól szervezhetők napközis és ottalvós nyári táborok az érvényes járványügyi előírások betartásával – jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Visszatér a normális működés az óvodákban és a bölcsődékben
Visszatér a normális működés az óvodákban és a bölcsődékben
2020. máj. 21. 7:11, További hírekcall_made
Mivel a járványhelyzet mértéke csökkent az utóbbi időszakban, ezért az óvodák és a bölcsődék a vidéki megyékben május 25-étől, a fővárosban június 2-ától visszatérnek a normális működési rendhez – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
Mától kötelező bölcsődei és óvodai ügyeletet biztosítani
Mától kötelező bölcsődei és óvodai ügyeletet biztosítani
2020. ápr. 30. 8:28, További hírekcall_made
Mától kötelező bölcsődei és óvodai ügyeletet biztosítaniuk azoknak az önkormányzatoknak, amelyek a koronavírus-járvány miatt bezáratták ezeket az intézményeket – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára csütörtökön a M1 aktuális csatornán.
A biztonságos segítségnyújtás
A biztonságos segítségnyújtás
2020. ápr. 29. 7:00, További hírekcall_made
Az onkentes.gov.hu oldal automatikusan, ráadásul ellenőrzött körülmények között kapcsolja össze az önkéntest a rászorulóval, hatalmas terhet levéve ezzel az önkormányzatok válláról.
A felnőttképzésben részvevők is igényelhetik a Diákhitel Pluszt
2020. ápr. 14. 12:29, További hírekcall_made
A felsőoktatási hallgatók mellett a 18-55 éves, felnőttképzésben részt vevők is igényelhetik a májustól elérhető, szabad felhasználású, kamatmentes Diákhitel Pluszt – közölte Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.