csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #ünnep
Játsszunk március 15-öt!
Játsszunk március 15-öt!
2020. márc. 15. 9:00, Iskolást nevelünkcall_made
Akár tudunk közösségben ünnepelni, akár nem, fontos, hogy a gyerekekkel megéljük az ünnepnapokat. Például a március 15-öt! Ötleteket adunk, hogyan emlékezhetünk meg méltón, de gyereknyelven az első tavaszi ünnepünkről.
Takács Bence: „Mert a nő egész életünk forrása”
Takács Bence: „Mert a nő egész életünk forrása”
2020. márc. 8. 7:16, Apajegy(zet)call_made
Nincs annál borzongatóbb, feszültséget jobban szító, mint férfinak lenni március 8-án. Mert elvárások akadnak bőven, ráadásul virágszálakban, szirmokban és értékes tárgyakban mérve. Holott mi minden áldott nap csak értük élünk. A nőkért! Isten éltesse hát Őket!
Süssünk együtt farsangi fánkot!
Süssünk együtt farsangi fánkot!
2020. febr. 15. 9:00, Életmódcall_made
Reméljük lassan beköszönt a tavasz, és mivel is ünnepelhetnénk meg ezt jobban, mint egy isteni, télbúcsúztató fánkmajszolással! Mutatunk néhány könnyen elkészíthető farsangi fánkot, amelyet közösen süthet meg a család.
Tökéletes helyett emlékezetes Valentin nap
Tökéletes helyett emlékezetes Valentin nap
2020. febr. 14. 6:00, Párkapcsolatcall_made
A kilencvenes években a Bálint napi babonákat egyre inkább felváltotta a Valentin nap a kötelező randiprogramokkal és a szívecskeáradattal. A szerelmesek szeretnék meghitté és extra romantikussá varázsolni a napot, de ez nem mindig jön össze. Néha ugyanis a kevesebb több…
Megváltoztak a farsangi szokásaink
Megváltoztak a farsangi szokásaink
2020. febr. 10. 15:36, Életmódcall_made
A farsangi időszak a hagyományok szerint a mulatságok, a pártalálás és a lakodalmak ideje. A jelmezbálok és a nagy evések manapság is népszerűek, a házasságkötések azonban már korántsem ilyenkor a leggyakoribbak.