csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #tóthgabi
A meghitt percek megértek minden könnycseppet...
A meghitt percek megértek minden könnycseppet...
2020. máj. 25. 14:28, Blogokcall_made
Sok mindenre rádöbbentem, mióta anya vagyok, de az első nagy felismeréseim között volt, hogy nem kell, nem is lehet és már nem is akarok mindenkinek megfelelni. Nagy megkönnyebbülés ez nekem, mert hatalmas teherként nehezedett rám az állandó megfelelési kényszer. Többek között ezért is hálás vagyok az én Marcsámnak.
A szülés
A szülés
2020. máj. 11. 14:00, Blogokcall_made
Hát Hannikám 5 hónapos lett… (Tudom, hogy hát-tal nem kezdünk mondatot, de most így esett jól). Ráadásul pont Anyák napján, ami életem első olyan anyák napi megemlékezése volt, amikor a gyermekem már kint volt és nem bent.
Kedves „másmilyen” Anyukák, nem vagytok egyedül!
Kedves „másmilyen” Anyukák, nem vagytok egyedül!
2020. ápr. 27. 14:00, Blogokcall_made
Igen, tudom, ígértem, hogy végre megírom a szülésem történetét. Az a helyzet, hogy mindig eldöntöm, hogy most már aztán szülünk, de amikor leülök megírni, rájövök, hogy annyi minden volt még előtte… például a terhesség maga…
18 évesen az egész lényem kicsit meghalt
18 évesen az egész lényem kicsit meghalt
2020. ápr. 13. 14:00, Blogokcall_made
A következő sorok közel sem lesznek olyan szórakoztatóak, mint a korábbi bejegyzéseim, viszont fontos információkat tartalmaznak, amik talán reményt adhatnak másoknak. Ugyanakkor bízom benne, hogy segítenek megérteni pár dolgot velem kapcsolatban is.
Költözöm, tehát vagyok?
Költözöm, tehát vagyok?
2020. márc. 31. 14:00, Blogokcall_made
Sokat gondolkodtam azon, hogy a jelenlegi, semmihez sem hasonlítható helyzetben változtassak-e a blog tematikáján, de arra jutottam, hogy összességében maradok az eredeti elképzelésnél. Egy kicsit a sorrend talán változni fog, és nem feltétlenül ragaszkodom a történetem kronológiájához, egy picit aktualizálom.