csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: tanulás
 Iskolakezdési támogatás a családoknak

Iskolakezdési támogatás a családoknak

2021. aug. 19. 7:43, Támogatások, kedvezményekcall_made

A kormány járványügyi intézkedéseinek köszönhetően szeptemberben újra iskolapadba ülhetnek az általános és középiskolás diákok. A FICSAK felhívja a figyelmet, hogy a fenntartható, műanyagmentes, zöld iskolakezdés jegyében a tanszervásárlások közepette is érdemes odafigyelni a szülőknek mire mennyit költenek.

Ha öreg már a jogsi…

Ha öreg már a jogsi…

2021. júl. 21. 5:00, Nyugdíjas nagyszülőkcall_made

Helga néni 72 éves, a jogosítványát a 70-es évek végén szerezte meg, de az elmúlt évtizedekben szinte kizárólag az anyósülésen utazva autózott, mindig a férje vezetett. Az idős hölgy azonban néhány hónapja egyedül maradt, a családjukat sok éve kiszolgáló négykerekűtől nincs szíve megválni, és Lizit, a kis hófehér szőrgombócot is el kell vinni időként a kutyakozmetikushoz. Helga néni tehát leporolta a jogosítványát. De mennyire vannak biztonságban a hozzá hasonló idős autósok, akik akár hosszú évek óta nem ültek a volán mögé?

“Egyetemi éveket kértem a 60. születésnapomra!”

“Egyetemi éveket kértem a 60. születésnapomra!”

2021. júl. 8. 5:00, Interjúkcall_made

Szekeresné Dezső Julianna élete derekán találta meg azt a tevékenységet, amelyben tökéletesen ki tud teljesedni, ez pedig a művészet. Betegsége ráébresztette, hogy mennyi vágya van még az életben, így ahhoz sem volt rest, hogy 60 évesen leérettségizzen, 63 évesen pedig lediplomázzon.